Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За офертою облігацій серії «Е» «Концерну Галнафтогаз» інвестори заявок не пред'явили

У період з 21-го по 28 липня, згідно з умовами інвестиційного меморандуму, приймалися заявки на достроковий викуп облігацій серії «Е» „Концерну Галнафтогаз”. Загальна сума облігацій серії «Е» 30 млн грн. Інвестори не пред'явили  заявок по оферті. Повідомили в прес-центрі „Концерну Галнафтогаз”.
31 липня «Концерн Галнафтогаз» виплатив 897,6 тис. гривень доходу за четвертий купонний період за облігаціями серії «Е». На 5-8 процентний період процентна ставка встановлена на рівні 14% річних.
13 червня 2006 "Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення своїх облігацій серії «А», а 11 липня 2006 – облігацій серії «В».
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток «Концерну Галнафтогаз» за Міжнародними стандартами фінансової звітності за 2005 рік, підтверджений Ernst & Young становить 40,4 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ