Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За останні 2 роки кількість туристів у Львові збільшилась на 30-40%

За останні два роки на 30-40% збільшилась кількість туристів у Львові. За статистичними даними, метою подорожі 93,3% туристів є дозвілля і відпочинок, з такою метою подорожує і 86% іноземців. Серед іноземців найбільше відвідували Львів туристи з Польщі, Німеччини, Білорусі, США, Росії.
Протягом року управління культури та туризму ЛМР брало участь в 11-ти міжнародних виставках. За останні три роки майже у десять разів збільшилося фінансування заходів розвитку туризму з міського бюджету Львова. В травні цього року вперше у Львові відбудеться міжнародний туристичний форум – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Для визначення основних пріоритетів та завдань розвитку туризму Львова розробляється Стратегія розвитку туризму міста 2009-2015 рр. Партнером з розробки Стратегії є Віденський туристичний офіс.
Слід зазначити, що аналітична група Комітету підприємців Львівщини провела маркетингове дослідження туристичної галузі Львова для створення бази даних об’єктів туристичної і рекреаційної привабливості та інфраструктури туристичного ринку міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ