Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За останні дні після обшуку офісу Студентського братства брудний антипіар проти Василя Куйбіди припинився — Іван Рудницький

Керівник виборчого штабу Василя Куйбіди Іван Рудницький переконаний, що після обшуку Студентського братства  і вилучення близько 20 тисяч антиагітаційних матеріалів проти Василя Куйбіди чорний піар на адресу єдиного кандидата від блоку „Наша Україна” посаду міського голову Львова припинився. Про це він повідомив у коментарі „Гал-info”.
Крім того, Іван Рудницький вважає методи чорної політичної боротьби, в котрій замішані керівники Студентського братства дуже схожими на ті, котрі були застосовані свого часу на користь Любомира Буняка.
„Керівники Студентського братства давно вже не студенти і далекі від проблемних питань студентства, складається враження, що участь у чорних піартехнологіях є єдиним видом їхньої діяльності”, — сказав Іван Рудницький.
Штаб Василя Куйбіди переконаний, що за схожими акціями стоять великі гроші і зацікавлені люди, прихильні до опонента у боротьбі за крісло міського голови Львова.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ