Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За останні сім років дещо знизилась потреба жителів Львівської області у збереженні віри в Бога — «Соціоінформ»

Основними життєвими намірами мешканців області є бажання зберегти здоров’я, вирішити свої фінансові проблеми та дати освіту дітям. Дещо менше – досягти високого рівня добробуту та зберегти віру в Бога. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив директор Центру «Соціоінформ» Олексій Антипович, представляючи результати проведеного соціологічного опитування.
Варто зазначити, що життєві наміри респондентів і кілька років тому були такі самі. Щоправда, за останні сім років дещо знизилась потреба жителів Львівської області у збереженні віри в Бога, реалізувати свій талант та створити сім’ю. Натомість виросли показники намірів вирішити свої фінансові проблеми, зробити кар’єру, принести користь Україні, досягти успіху в бізнесі, зайнятися самовдосконаленням та відчути насолоду.
Соціологічне опитування проведено Центром «Соціоінформ» із 8 по 18 жовтня цього року. Методом інтерв’ю було опитано 1 200 респондентів, які репрезентують доросле населення області. Помилка репрезентативності становить +/- 3%. Опитання проведено на замовлення Львівської обласної ради.
                       
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ