Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За останню декаду вересня Інспекція Держархбудконтролю виявила 39 порушень у галузі містобудування

Упродовж 20-30 вересня 2006 року Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Львівської міської ради виявила 39 порушень чинного законодавства в галузі містобудування. Усіх порушників притягнуто до відповідальності – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Зокрема, за порушення вимог ст. 96 і ст. 97 Кодексу України про адміністративні правопорушення за самовільне будівництво оштрафовано 34 особи на загальну суму 4267 грн. Усі кошти перераховано до міського бюджету.
Серед порушників – гр. С. Бобак, яка самовільно змінила фасад магазину на вул. Дорошенка, 29. За вимогою інспекції фасад приведено до попереднього стану, а гр. Бобак притягнута до відповідальності відповідно до ст. 97 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Гр. Волощук В. оштрафований за зміну форми балкону в будинку на вул. Аральській.
За самовільне будівництво каплиць на вул. Кн. Ольги – Сахарова і на вул. Кобилиці до адміністративної  відповідальності притягнуто гр. В. Гнатіва та гр. П.Коломійця. На 340 грн. оштрафований гр. Магомедов Ю., керівник будівельного маркетингу ПП “МакДональдз Юкрейн ЛТД”, за самовільне прокладання технологічного трубопроводу і охолоджувальної установки. Крім цього, на це підприємство накладено штраф у розмірі 850 грн за невиконання припису інспекції. За реконструкцію споруди на вул. Зеленій, 204 на Львівський меблевий комбінат накладено штраф у розмірі 2327 грн, які сплачено до Державного бюджету.
Ще три підприємства оштрафовано на загальну суму 3041,5 грн.
     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ