Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За перші два дні зими на дорогах Львова загинуло троє людей

У перші два дні зими у Львові сталися серйозні дорожньо-транспортні пригоди – зіткнення легковиків із маршрутними таксі, у яких загинуло троє людей, – повідомили «Гал-іnfо» у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

1 грудня о 18 год. 13 хв. у Львові на вулиці Пасічній, 123 сталося зіткнення автомобіля «Ланос»  та автомобіля «Газель». У результаті ДТП водій автомобіля «Ланос» та пасажирка цього авто –  невідома особа жіночої статі, орієнтовно 15 - 20 років, загинули, та ще чотирьох осіб важко травмовано.
На місце події виїжджали АПД ОП СДПЧ-1 м. Львова,  АПД СДПЧ-8 м. Львова, АШ ОВ ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області. За допомогою аварійно-рятувального обладнання надавалась допомога по вивільненню потерпілої та тіл загиблих з автомобіля «Ланос».
2 грудня близько 8-ї год. у Львові на вулиці Городоцький, у районі Скнилівського моста, водій автобуса, що слідував по маршруту №23, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2106». У результаті ДТП водій легкового автомобіля Лех О. Б. загинув на місці та отримала травми легкого ступеня важкості пасажирка маршрутного таксі – особа якої встановлюється. На місце події виїжджали: АПД СДПЧ-8 м. Львова (4 чол.).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ