Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За перші три місяці цьогоріч до місцевих бюджетів Львівщини надійшло майже три мільярди податків

За перші три місяці цьогоріч до місцевих бюджетів Львівщини надійшло майже три мільярди податків

Головне управління ДФС у Львівській області повідомляє, що завдяки громадянській позиції платників податків Львівщини, їх розумінню важливості ролі податків в житті населення краю, роз’яснювальній роботі, яка ведеться фахівцями Головного управління, за перші три місяці цьогоріч до місцевих бюджетів Львівщини сплачено 2 912,9 млн. грн., що на 253,1 млн. грн. або на 9,5 відс. більше показника бюджетного розпису, затвердженого місцевими радами на цей період. Проти аналогічного періоду минулого року надходження до місцевих бюджетів області зросли на 577,0 млн. грн. або на 24,7 відсотка.

Слід відзначити, що бюджетоутворюючим є податок на доходи фізичних осіб з його часткою 75 відсотків в загальних доходах місцевих бюджетів. Так, його надходження у січні-березні 2018 року становили 1 787,1 млн. грн., що на 403,4 млн. грн. або на 29,2 відс. більше, ніж у минулому році за той самий період.

Крім цього, повідомляємо, що протягом січня-березня 2018 року до місцевого бюджету надійшло 2 614,1 млн. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що контролюються Головним управлінням ДФС у Львівській області. Такі надходження зросли на 23,3 відс. або на 493,6 млн. гривень проти цього ж показника минулоріч.

До загального фонду обласного бюджету Львівської області надходження за вказаний вище період становили 475,3 млн. грн., що на 33,5 відс. або на 119,2 млн. грн. більше, проти минулорічних надходжень у першому кварталі та на 11,4 відс. або на 48,8 млн. грн. більше бюджетного розпису, затвердженого Львівською обласною радою на січень-березень 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ