Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За перший квартал 2006 року на житлово-комунальне господарство Львова використано 16,2% від річних призначень

На житлово-комунальне господарство з бюджету Львова за 1-й квартал використано 12 млн грн, що становить 16,2% до річних призначень (74,1 млн грн). Повідомила сьогодні, 18 травня, під час сесії Львівської міської ради заступник міського голови, начальник управління фінансів Любов Максимович.
З вказаної суми використано на житлово-експлуатаційне господарство 2,8 млн грн на фінансування заходів з підтримки утримання житла, що перебуває у комунальній власності. На капітальний ремонт житлового фонду використано 0,4 млн грн, з них на:
- виконання програми ремонту покрівель житлових будинків - 0,2 млн грн;
-  виконання протиаварійних робіт - 0,2 млн грн.
Видатки на комунальне господарство міста становлять 8,9 млн грн, або 24,1% до плану на рік, зокрема за рахунок міського та районних бюджетів на благоустрій -8,4 млн грн, які було використано на:
-  санітарне прибирання - 5 млн грн;
-  освітлення - 1,5 млн грн;
-  озеленення - 0,8 млн грн;
-  підготовку комунальцого господарства до роботи в осінньо-зимовий період - 0,3 млн грн;
-  на утримання і впорядкування міських парків і водних об'єктів - 0,2 млн грн;
-  шляхове господарство та здійснення централізованої закупівлі шляхового бітуму та асфальтобетону - 0,3 млн грн;
-  утримання і впорядкування кладовищ міста - 93,5 тис. грн.
Крім цього, використано на благоустрій парку "Знесіння" 27,3 тис. грн, музею "Личаківський цвинтар" - 63,9 тис. грн та  на виконання робіт з відлову безпритульних тварин МКП "Лев" - 98,5 тис. грн.
На утримання об'єктів соціальної сфери підприємств, що передаються до комунальної власності передбачено на 2006 рік 5,4 млн грн, зокрема за рахунок субвенції з державного бюджету - 5,0 млн грн. Пропозиції щодо використання вказаних коштів від головних розпорядників не надходили.
Видатки з надання пільгового довгострокового кредиту молодим сім'ям на будівництво (реконструкцію) та придбання житла передбачені на 2006 рік в сумі 0,5 млн грн, у першому кварталі не планувались.                                                
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ