Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За підпал офісу ПР в Одесі відповідальність на себе взяли "ліві націоналісти-антиглобалісти"

У п'ятницю вранці в Одесі невідомий зловмисник кинув пляшку із запалювальною сумішшю в офіс міської організації Партії регіонів.

У центрі громадських зв'язків Головного управління МВС в області підтвердили факт хуліганства, повідомляє УНІАН.

Як розповів керівник центру Віктор Мірошниченко, "на місці події працюють фахівці-вибухотехніки, яким не вдалося встановити вміст пляшки, яка після кидка у вікно не зайнялася".

Тепер співробітники міліції опитують місцевих жителів, на місці працюють експерти.

Що стосується можливих виконавців невдалого "теракту", то відповідальність за нього, за словами Мірошниченка, взяла на себе досі невідома в Одесі організація.

Театр абсурду: ПР хотіли підпалити "ліві націоналісти-антиглобалісти"

У той же час, в інтернеті з'явилося наступне повідомлення: "Ми, Фракція антиглобалістів беремо відповідальність за підпал офісу Партії регіонів 20 січня 2011 року".

"Причина цього криється, в тому що ця партія встановила диктатуру великого капіталу, і продовжує план "Ост" у відношенні українського народу, тим самим продовжуючи нквдістські традиції попередньої влади", - наголошується в заяві.

"Капіталісти хочуть перетворити нас на рабів, вони підвищують штучно ціни, позбавляють людей можливості мати хліб насущний. Ми, також оголошуємо протест у зв'язку з репресіями щодо національного руху на території Запоріжжя. Геть диктатуру Януковича. Хай живе революція пролетаріату", - заявили автори заяви.

Повідомлення підписано: "Ліві націоналісти".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ