Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За підтримку Януковича у Західній Україні погрожують спалити хату

На брифінгу у прес-центрі кандидата в Президенти України Віктора Януковича народний депутат, заступник Голови Партії регіонів, міністр праці і соціальної політики в Опозиційному уряді Михайло Папієв зазначив, що Тимошенко та її представники на місцях не пройшли тест на демократичність і європейськість.

Зокрема, він сказав: «Я вдячний громадянам України, які йдуть голосувати, які свідомо реалізують своє конституційне право. Утім, хочу заявити про те, що на сході України Блок Тимошенко застосовує різні провокації, заважаючи громадянам, особливо похилого віку, проголосувати.

Хочу зазначити, що зараз відбувається перевірка на європейськість політичних сил, які беруть участь у виборах. На жаль, блок Тимошенко цього випробування не проходить».

Депутат-регіонал поінформував представників ЗМІ, що в Західній Україні зафіксовано цілу низку порушень виборчого законодавства. Так, наприклад, біля виборчих дільниць Сторожинецького району Чернівецької області стоять автомобілі швидкої допомоги, обклеєні агітацією за Тимошенко. Водіїв за кермом і у салонах немає. Зроблено це з метою, аби створити у працівників правоохоронних органів, які відповідають за порядок на виборчих дільницях, враження, нібито ці автомобілі звідси просто забули забрати.

У Кельменецькому районі Чернівецької області зафіксовано втручання у виборчий процес заступника начальника районного управління внутрішніх справ В.І. Тимчука, про що складено відповідний протокол. А у селі Луковці Вижницького району взагалі вивісили бандитські лозунги з погрозами, що тим, хто проголосує за Віктора Януковича, спалять хату.

У Збаразькому районі видавали по два бюлетені в одні руки. В селі Бережальне члени дільничної комісії агітували за Тимошенко, а голова комісії сказала, що буде приймати бюлетені лише з галочкою навпроти прізвища відповідного кандидата в президенти, передає прес-служба Партії регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ