Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За підтримки Центру європейської інформації районні бібліотеки Львівської області буде комп’ютеризовано

Незабаром у районних бібліотеках Львівської області буде встановлено комп’ютери з доступом до мережі Інтернет. Про це розповів директор Центру європейської інформації у Львові Володимир Бригілевич під час міжнародної конференції «Європейська інтеграція України – шляхи і перспективи», котра сьогодні, 2 жовтня, відбулася у Львові.
„Наш Центр європейської інформації функціонує на базі Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки. Основним нашим завданням є інформування широкої громадськості області про Європейський Союз, про політику і культуру країн-членів ЄС, євроінтеграційні процеси в Україні, відносини між Україною та країнами – членами ЄС. Саме тому ми втілюємо в життя проект, згідно з котрим ми плануємо в районних бібліотеках Львівської області встановити комп’ютери з можливістю доступу до мережі Інтернет. Зрозумійте, це не буде інтернет-кафе. Там буде доступ тільки до тих інтернет-сайтів,  на котрих розміщено інформацію про Європейський Союз”, – наголосив Володимир Бригілевич.
Нагадаємо, що Центр європейської інформації у Львові створено за ініціативи та підтримки Міжнародного фонду „Відродження”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ