Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За півмісяця до ЛМКП «Львівводоканал» надійшло 254 звернення від мешканців

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у період з 1 до 16 січня на підприємство надійшло 254 звернення від львів’ян: 135 на засмічення каналізаційних мереж та 119 на пошкодження мереж холодного водопостачання. За усіма об’єктами працювали аварійні бригади підприємства. Повідомила прес-служба Львівської міськради.

Традиційно у святкові дні у місті спостерігається стрімкий зріст водоспоживання та водовідведення. У новорічні та різдвяні свята обсяг спожитої городянами холодної води зріс в середньому на 10 тисяч кубометрів на добу.

Завдяки сприятливим погоднім умовам тривають роботи по заміні водопровідних мереж та відновленню благоустрою після виконання аварійних робіт. Зокрема, комунальники прокладають нову ділянку водогону на вулиці Купчинського.

 

Водночас, ремонтні бригади підприємства щоденно встановлюють нові люки та відновлюють пожежні гідранти. Зокрема працівники водоканалу у січні замінили бетонні плити на пластикові та чавунні люки на 27 водопровідних та 34 каналізаційних колодязях, і встановили 25 пожежних гідрантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ