Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За подарунками – у новий Фокстрот в Червонограді

Великий асортимент побутової техніки й електроніки, сучасних гаджетів та аксесуарів для оселі та дозвілля пропонує за святковими цінами всеукраїнська мережа Фокстрот. Нещодавно магазин цього бренду у Червонограді відкрився в оновленому форматі.

Святкові новорічні дні наближаються, а отже варто заздалегідь подбати про подарунки під ялинку для рідних і близьких. Радимо завітати на пр. Шевченка, 5А в модернізований магазин електроніки. Там на третину збільшили торгівельну площу, розширили асортимент, зокрема великої та дрібної побутової техніки, ноутбуків та аксесуарів.

Оновили фірмовий «хаб», де можна розрахуватися за покупку, перевірити й налаштувати гаджети, забрати інтернет-замовлення з foxtrot.ua. Також зручно оформити техніку у кредит, в тому числі, скориставшись електронними документами із застосунку «Дія».

Важлива професійна складова: сильна команда і висока якість обслуговування.

«Постійні акції , знижки та безмежне бажання допомогти покупцям при виборі техніки та сервісів – робить клієнта щасливим та лояльним, а ми отримуємо задоволення від своєї роботи», – зазначають у червоноградському Фокстрот.

Для подарунків обирати є з чого, адже пропонується безліч спеціальних пропозицій до новорічних свят зі знижками до 70%. Приміром, телевізор BRAVIS LED-32M8000 Smart + T2можна купити у Фокстрот на 1000 грн дешевше, смартфон XIAOMI 11 Lite 5G NE 6/128Gb зі знижкою у 2000 грн, а пилосос ROWENTA X-FORCE 11.60 AQUA– дешевше на 7000 грн!

Новорічний розпродаж триватиме з 21 грудня по 18 січня, перелік та кількість товарів, що беруть участь у даній акції, представлений тут.

Як відомо, мережа Фокстрот – один з найбільших українських продавців техніки та електроніки, що налічує понад 160 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 році компанія оголосила про комплексне перезавантаження бренду. За  роки втілення нової стратегії на рахунку більше 60 таких магазинів. Компанія пропонує для покупців сучасну кешбек-програму, а також гарантує захист ціни за програмою Найс Прайс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ