Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За погані дороги в смт. Славське відповідає селищна рада – Ігор Завійський

За погані дороги в смт. Славське відповідає селищна рада. Про це, коментуючи «Гал-info» заяву перевізників щодо ситуації з поганими дорогами в смт. Славське, зазначив начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Ігор Завійський.
 «Для того, щоб встановити, хто винен у тому, що погані дороги, – треба розібратися, які саме дороги є в поганому стані. Якщо говорити про дороги обласного значення, а в смт. Славське – це центральна дорога з виїздом на Волосянку, то так, ми відповідаємо за неї і її стан оцінюється як нормальний. Інша річ – всі бічні дороги, зокрема під’їзні дороги до вокзалу та з’їзди до гір Тростян, Погар – вони знаходяться в межах юрисдикції Славської селищної ради. Якщо вони в поганому стані, то в цьому винна селищна рада Славського, яка на своє дорожнє господарство має направляти кошти від податкових надходжень та те, що приходить в селище як субвенція на комунальні дороги. Якщо дороги в поганому стані, то можна говорити про нецільове використання цих коштів», – зазначив Завійський. 
За словами Завійського, в області вже другий рік діє програма субсидування комунальних доріг Львівщини, і в цьому році на комунальні дороги області виділили 12,7 млн грн, при потребі в 120 млн грн.
Нагадаємо, вчора перевізники смт. Славське пікетували сільраду, вимагаючи владу звернути увагу на поганий стан доріг у селищі та на під’їзних дорогах до лижних витягів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ