Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За порушення "тиші" під час чемпіонату з ралі склали 8 протоколів

На порушників режиму "тиші" під час чемпіонату з ралі складено 8 протоколів. Про це повідомили 8 червня Гал-інфо у пресслужбі Держекоінспекції у Львівській області.
Фото Держекоінспекція
Фото Держекоінспекція

4-6 червня 2021 відбувся II етап Чемпіонату України з ралі "XIX РАЛІ ГАЛІЦІЯ". Деякі етапи ралі проходили через лісові масиви НПП "Сколівські Бескиди", ДП "Сколівське ЛГ" та ДП "Дрогобицьке ЛГ".

В межах компетенції Державною екологічною інспекцією у Львівській області було проведено комплекс заходів щодо запобігання порушення вимог природоохоронного законодавства, зокрема вимог статті 39 Закону України "Про тваринний світ" та статті 16 Закону України "Про природно-заповідний фонд України" при проведенні перегонів "X РАЛІ ГАЛІЦІЯ".

Не зважаючи на всі вжиті Інспекцією заходи реагування 6 червня 2021 року під час проведення перегонів державними інспектори виявили порушення вимог вищезазначених статей. Зокрема, учасники змагання на спортивних автомобілях порушували вимоги щодо охорони середовища перебування та шляхів міграції диких тварин, а саме спричинили підвищений шум та неспокій.

За результатами заходів державного контролю на порушників складено 8 протоколів за порушення режиму "тиші" із накладенням штрафів на загальну суму 4760 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ