Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

За правопорядком у Києві стежать 6 500 правоохоронців

Починаючи з 18 лютого в Києві розпочалися заходи з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, тож правоохоронці посилюють заходи безпеки у місцях, де вони відбуватимуться. Повідомив відділ комунікації поліції Києва

Аби не допустити провокацій, встановлено кілька фільтраційних контрольно-пропускних пунктів для перевірки документів та огляду речей учасників заходів, задіяні групи кінологів та вибухотехніків.

Загалом за правопорядком сьогодні стежать близько 6 5000 правоохоронців, у тому числі військовослужбовці Національної гвардії, основне завдання яких – попередити будь-які правопорушення.

Як повідомляли ЗМІ, у суботу,18 лютого, у Києві пройшов марш пам'яті Героїв Небесної сотні, що завершився панахидою та покладанням квітів до Меморіалу пам'яті на Інститутській. У заході взяли участь до 500 осіб. Обійшлося, за даними поліції, без інцидентів.

Журналісти Радіо Свобода відзняли місця запеклих сутичок між учасниками Революції гідності та «Беркутом» 18–19 лютого 2014 року й поєднали теперішнє і минуле в одному відео.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ