Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За продовження торгівлі тютюновими виробами без ліцензії капітан податкової міліції вимагав у підприємця 160 доларів щомісячно

12 травня близько 16.00 у м. Львові на вулиці Виговського на автобусній зупинці «Ринок Південний» за вимагання та отримання хабара в сумі 160 доларів США від приватного підприємця С. співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та хабарництвом УДСБЕЗ УМВСУ у Львівській області та регіонального управління по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Львівській області затримано  капітана податкової міліції Д.
Того дня податківець запросив приватного підприємця до себе у службовий кабінет, де запропонував їй «дах» за оплату у сумі 160 доларів США щомісячно та невжиття заходів за виявленим раніше фактом торгівлі без ліцензії на тютюнові вироби в орендованому кіоску по вул. Кульпарківській. Підприємець С. написала заяву у Галицький РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області і домовилась про зустріч з податківцем. На ній вона додатково обговорила з Д. умови «співпраці» і передала йому мічені гроші. Все це було зафіксовано на аудіо та відео техніку. За цим фактом прокуратурою Галицького району м. Львова порушено кримінальну справу. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Галицького району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ