Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

За проекти Громадського бюджету вже проголосували 28 тис. львів'ян

З 1 до 15 листопада у Львові триває голосування за проекти Громадського бюджету, які будуть реалізовані у 2018 року за кошти міського бюджету. Станом на сьогодні проголосувало 28 тис. львів’ян, які віддали 40 тис. голосів за великі і малі проекти, які зможуть покращити місто Львів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зараз триває голосування за проекти громадського бюджету міста Львова через е-сервіс. Проголосувати можна за один великий (загальноміський) та один малий (районний) проект.

«Ми весь час аналізуємо потік голосів і станом на сьогоднішній день маємо вже 28 тис. мешканців Львова, які проголосували за той чи інший проект. Таким чином 40 тис. голосів львів’яни вже віддали, аби покращити своє місто», - зазначив начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський.

Голосувати за проекти можуть мешканці Львова або ті особи, які досягли 16-річного віку та відповідають одному з наступних критеріїв:

Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у м. Львові, що підтверджується паспортом та довідкою з місця праці.

Особа навчається у м. Львові, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.

Особа володіє на праві власності об’єктом нерухомості у м. Львові, що підтверджується паспортом та витягом з відповідного реєстру прав власності.

Місце народження особи зареєстроване у м. Львові, що підтверджується паспортом або свідоцтвом про народження.

Проголосувати за проекти можна у Центрі надання адміністративних послуг Львова (пл. Ринок, 1; вхід з бічної сторони Ратуші) - контактний телефон: 38 (032) 297-57-95.

Територіальні підрозділи ЦНАП м. Львова:

Територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова на вул. Шевченка, 374

Територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова на вул. Ген. Чупринки, 85

Територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова на вул. І. Виговського, 32

Територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова на вул. К. Левицького, 67

Територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова на пр. Червоної Калини, 72а

Територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова на вул. М. Хвильового, 14а

Нагадаємо, що для максимальної зручності також було запущено платформу голосування на базі мобільного Приват24.           

Довідка.

Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету міста.

Платформа «Громадський проект» дозволяє брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: охочі подають заявку on-line і відслідковують долю свого проекту прямо на сайті.

На Громадський бюджет 2018 року подано 300 проектів на загальну суму 240 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ