Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За програмою „Студенти для місцевого самоврядування” у мерії стажувалися 6 студентів львівських ВНЗ

За програмою „Студенти для місцевого самоврядування” у мерії стажувалися 6 студентів львівських ВНЗ. Як розповів під час засідання Львівського прес-клубу реформ представник громадської організації „Молодіжна Альтернатива” Роман Кошовий, студенти проходили стажування в департаменті „Адміністрація міського голови”, управліннях та відділах мерії.
Під час стажування студенти ознайомилися зі структурою виконавчих органів влади та мали можливість попрацювати над конкретними завданнями.
„Одна з найбільших проблем, з якими ми стикнулися під час стажування – у мерії просто не знали, що робити з цими студентами, вони виявилися не готовими залучати їх до професійної роботи, давати їм відповідальні завдання, сприймали студентів як виконавців різних дрібних доручень, наприклад, копіювання документів тощо”.
Відтак, на думку Кошового, в мерії варто було б мати конкретну програму стажування для таких студентів. Зрештою, самі студенти, йдучи на стажування в мерію, вказують, над чим конкретно хотіли б працювати, які проблеми вирішувати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ