Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За рік екологічна інспекція Львівщини зупинила роботу 50 підприємств

Протягом звітного періоду інспекційними підрозділами Державної екологічної інспекції в Львівській області проведено 3 854 перевірки додержання вимог природоохоронного законодавства, – повідомили в Державній екологічній інспекції в Львівській області

 

На порушників природоохоронного законодавства складено 3251 протокол.

 

До  адміністративної відповідальності у вигляді штрафів притягнуто 3198 посадових осіб і громадян на суму 355,695 тис. грн. З порушників стягнуто 298,104 тис грн., що складає 83,8 % накладених.

 

На відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства, відповідачам пред’явлено 468 претензій та позовів на суму 1486,549 тис. грн., з яких відшкодовано 358 на суму 373,759 тис. грн.

 

За порушення вимог природоохоронного законодавства призупинялася виробнича діяльність 50 виробничих об`єктів.

 

Ретельно здійснювався систематичний контроль за додержанням природоохоронного законодавства на підприємствах та об’єктах, віднесених до основних забруднювачів довкілля державного та обласного рівнів.

 

За звітний період у правоохоронні органи скеровано 20 матеріалів, що на нашу думку містять ознаки злочину, із яких по 12 порушено кримінальні справи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ