Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За розкрадання коштів заарештовано засновницю кредитної спілки «Християнська злагода»

Галицький суд в п‘ятницю заарештував засновницю кредитної спілки «Християнська злагода», на разі вона перебуває у слідчому ізоляторі. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Василь Пісний, у правоохоронні органи поступило більше 500 заяв від громадян, вкладені кошти яких спілка не повертає.
За його словами, міліція спільно з обласною прокуратурою провела перевірку, в ході якої встановлено, що кошти, які були вкладені у спілку, частково розкрадені. Кримінальна справа вже порушена. «Ми переконані в тому, що затримана громадянка діяла не одна. На сьогодні слідче управління проводить перевірку, для чого створена слідчо-оперативна група, яка і повинна встановити причетність інших людей до афери», - повідомив Пісний.
Зазначимо, що кредитна спілка «Християнська злагода» діяла в 6 областях західного регіону України. Громадяни під певний відсоток і на певний час вкладали туди кошти, а спілка в свою чергу видавала кредити іншим особам чи структурам.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ