Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

За Сенцовим потрібно відправляти медичний літак — сестра

Українського режисера Олега Сенцова, який 87-й день голодує в російській в'язниці, потрібно терміново витягувати і через його стан за ним треба відправляти медичний літак. Про це заявила двоюрідна сестра Сенцова Наталія Каплан у коментарі "Громадському".

"Його небезпечно перевозити навіть звичайним пасажирським літаком, а якщо його хочуть відправити по етапу, так званими "столипінськими поїздами", то він там точно не виживе. Я добре знаю Олега і якщо він скаржиться, а зараз він скаржиться і передбачає кінець, то можу сміливо сказати, що все дуже погано і це можна множити на 100, тому що Олег з тих, хто не говорить, що погано до останнього", — розповіла вона.

Напередодні адвокат Дмитро Дінзе повідомив, що в Олега Сенцова пульс уповільнився до близько 40 ударів на хвилину, у в’язня погано з серцем, але на лікарню він не погоджується.

При цьому у Федеральній службі виконання покарань РФ знову заявили про "задовільний" стан здоров’я Сенцова.

Олег Сенцов оголосив голодування 14 травня, вимагаючи від влади Росії відпустити всіх українських політв'язнів.

Українського режисера Олега Сенцова затримали в анексованому Криму 10 травня 2014 року. Його звинуватили в підготовці терактів і засудили до 20 років позбавлення волі.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ