Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За січень правоохоронці і суди налагодять співпрацю щодо розгляду порушень водіїв у той же день – Василь Пісний

На Львівщині почали відпрацювання системи взаємодії правоохоронців та працівників судів з метою практичного втілення отриманих внаслідок нещодавнього наказу міністра ВМС України ширших повноважень правоохоронців. Як повідомив сьогодні, 12 січня, на брифінгу журналістам начальник ГУ МВС у Львівській області Василь Пісний, відбулася нарада керівництва обласної міліції з головою Львівського Апеляційного суду. Тепер працівники ДАІ звертатимуться в суд разом із водіями-порушниками, щоб у той же день, коли зафіксували порушення, було прийняте судове рішення у цій конкретній справі.
„Думаю, що за січень вдасться повністю відпрацювати взаємодію правоохоронців та судів. Тому що зменшення аварійності на дорогах – це першочергове завдання, яке виконуватиме новий начальник обласного ДАІ Володимир Семенина. Також йому необхідно переглянути підхід до розстановки сили нарядів і налагодити комплексну роботу”, – розповів Василь Пісний.
За словами Василя Пісного, за десять днів січня цього року показники аварійності на дорогах Львівської області є нижчими на 30-40 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ