Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За січень-квітень підрозділами контрольно-перевірочної роботи податкових органів області було проведено 785 комплексних документальних перевірок

За січень-квітень 2006 року підрозділами контрольно-перевірочної роботи податкових органів області було проведено 785 комплексних документальних перевірок. Результативність проведених планових комплексних документальних перевірок становить 100%. Про це повідомили в прес-службі ДПА у Львівській області.

Розпочато перевірки 28 бюджетоутворюючих підприємств. Станом на 01.04.06 завершено перевірки 13 СПД, за результатами яких донараховано 3,1 млн. грн.
Поряд з проведенням документальних перевірок відповідно до плану-графіку, проведено 1558 позапланових перевірок на виконання додаткових доручень Кабінету Міністрів України, ДПА України, правоохоронних органів, а також закінчено 287 перевірок, розпочатих у минулому році, по яких у 287 випадках встановлено порушення податкового законодавства.
Підрозділами податкового аудиту проведено перевірки 406 декларацій з податку на додану вартість на суму 78,2 млн. грн.
За результатами перевірок у 234 деклараціях встановлені порушення податкового законодавства, внаслідок чого попереджено безпідставне відшкодування з бюджету податку на додану вартість на суму 18,4 млн. грн.
Крім цього, за результатами перевірок донараховано до бюджету ПДВ із застосуванням фінансових санкцій 202,2 тис. грн.
Протягом січня-квітня 2006 року працівниками підрозділів контрольно-перевірочної роботи проведено 69 документальних перевірок підприємств, які задекларували збитки за результатами фінансово-господарської діяльності. Перевірками зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування на загальну суму 11,8 млн грн та донараховано податку на прибуток в сумі 478,4 тис. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ