Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За соціально-економічними показниками Мостиський район посів восьме місце -- Іван Давидяк

Мостиський район за соціально-економічними показниками серед 20-ти районів Львівської області та 9-ти міст обласного значення посідає восьме місце — про це «Гал-info» повідомив перший заступник голови Мостиської  РДА Ярослав Федина.
За його словами, наразі у Мостиському районі збирають дані по сільському господарству, економіці та праці і ті показники, які були представлені на сесії Львівської обласної ради і ті, які зараз зібрані суттєво не відрізняються.
Як розповів «Гал-info» депутат облради Михайло Ваврин завтра комісія, яка досліджує  доцільність перебування на займаних посадах та притягнення до дисциплінарної відповідальності окремих голів РДА Львівської області вирішить, у який район виїжджати для вивчення ситуації.

Нагадаємо, що під час останньої сесії Львівської обласної ради депутати створили тимчасову комісію, яка мала дослідити підстави прийняття рішення колегії Львівської ОДА від 17.05.2006 року № 20 «Про доцільність перебування на займаних посадах та притягнення до дисциплінарної відповідальності окремих голів РДА Львівської області».
Фракція БЮТ у Львівській обласній раді ініціюватиме проведення 19 червня позачергової сесії обласної ради. Таке рішення було ухвалено сьогодні, 14 червня, під час засідання фракції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ