Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За спробу вивезти 1,5 тис. пачок сигарет українські митники позбавили німця «Мерседесу»

Через приховані майже 150 блоків цигарок ужгородськими митниками вилучено у громадянина Німеччини легковик марки «Мерседес» вартістю 113 тисяч гривень, – повідомила прес-служба ДМСУ.

 

Повертався 55-річний німець додому через українсько-словацький кордон, обравши на митному посту «Ужгород» спрощений режим контролю – «зелений коридор». Під час усного та письмового опитування заявив, що нічого прихованого від митного контролю не переміщує. А вже в боксі поглибленого огляду з’ясувалось, що іноземець заздалегідь приховав 1497 пачок сигарет «LM» у спеціально виготовленому тайнику між спинкою заднього сидіння та конструктивно зміненим паливним баком. Доступ до сигарет став можливим після демонтажу спинки заднього сидіння та спеціально виготовленого люка, що кріпився до перегородки багажного відсіку автомобіля. Виявлені контрабандні цигарки, вартістю 10,5 тисяч гривень, порушник визнав своєю власністю.

 

За порушення встановленого порядку проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю з приховуванням сигарет відносно громадянина Німеччини складено протокол. Автомобіль та сигарети вилучено до рішення суду.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ