Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

За своїм потенціалом «Леви» мають бути в трійці лідерів, – Єршов

Новий головний тренер ХК «Леви» Владислав Єршов поділився своїми враженнями від перших днів роботи у львівській команді, а також оцінив її потенціал, повідомила прес-служба ХК «Леви» (Львів).

Новий керманич «Левів» в першу чергу відзначив, що він цілком задоволений побаченим. За словами 51-річного фахівця, йому подобається якпідбір гравців, так і командна гра «Левів», і він бачить у них чималий потенціал.

«Мені сподобався рівень гри у виконанні моїх нових підопічних в двох останніх іграх. «Леви» практично нічим не поступалися «Соколу» і тим більше «Компаньон-Нафтогазу». Практично всі гравці є кваліфікованими виконавцями, а Денис Булгаков зумів за короткий термін поставити хорошу командну гру. Тому, як на мене, «Леви» займають не своє місце. Я переконаний, що ця команда, в якій до того ж панує чудовий мікроклімат,повинна бути в трійці лідерів. А головну причину того, що наразі вона займає лише п’яте місце, я вбачаю у психології гравців. Саме над цим ми зараз і будемо працювати в першу чергу», – прокоментував стан справ Владислав В’ячеславович.

На думку Владислава Єршова, Денис Булгаков кваліфіковано проводивтренувальний процес і його робота на посаді головного тренера «Левів»однозначно заслуговує позитивної оцінки.

«Звісно, в роботі Дениса Вікторовича були і певні помилки. Але враховуючи, що він ще зовсіммолодий тренер і до того ж фактично сам тягнув весь навчально-тренувальний процес, то я здивований тим, як багато йому вдалося зробити. Також хочу відзначити його чудові людські якості. Минув лише тиждень, як ми з ним познайомилися, але вже зараз у мене немає сумнівів, що разом ми зможемо підняти «Левів» на той рівень, який дозволить їм не лише бути гідним суперником лідерам українського хокею, а й боротися за медалі», – вважає фахівець.

Також новий керманич «Левів» відзначив, що його, як тренера, цілком влаштовують умови, які має команда для тренувань.

«У «Левів» доволі пристойна ковзанка, а головне, практично немає обмеження з льодом для тренувань. Мені здається, в цьому питанні у нас найкраща ситуація в Україні. Сподобався мені і тренажерний зал та все інше, необхідне для проведення занять. Так що від нас вимагається лише одне – плідно працювати і давати необхідний результат», – підсумував Владислав В’ячеславович. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ