Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

За три дні 160 львів’ян травмувалися на слизьких вулицях

13-15 січня у травмпункти міських лікувальних установ у Львові надійшло 415 звернень. З них 160 травм були вуличними, тобто, отримані на вулиці, переважно, пов’язані, з погіршенням погодних умов, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Так, у цілодобовий травмпункт № 2 8-ї міської клінічної лікарні за ці три дні надійшло 129 звернень, у міський травмпункт № 1 5-ї міських клінічної поліклініки – 145 звернень, у травмпункт лікарні швидкої медичної допомоги – 141 звернення..

У зв'язку із сніжною погодою на вихідні та святковими днями, серед тих звернень, які були в наші травмпункти,частина: а саме – 37 звернень, були отримані в стані алкогольного сп’яніння.

«Більшість травм були не складні і після надання допомоги пацієнти були відпущені додому. З 415, що звернулися, лише 41 особа потребувала госпіталізації і була госпіталізована для надання відповідної медичної дороги. Пацієнтів з обмороженнями та переохолодженнями в лікувальні заклади Львова не поступало», - розповів начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ