Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За три роки мер Львова Садовий виконав лише одну виборчу обіцянку – стажування студентів, - експерт

За три роки перебування на посаді міський голова львова Андрій Садовий виконав лише одну виборчу обіцянку – стажування студентів. До такого висновку дійшли політологи, соціологи та депутати Львівської міськради на засіданні експертного клубу Інституту політичних технологій, приуроченому темі: «Три роки влади Андрія Садового. Поразки і перемоги». Захід відбувся учора, 15 березня.
Голова Львівської організації Комітету виборців України Роман Кошовий зазначив, що конкретних передвиборних обіцянок в Андрія Садового було небагато, бо його програма була загалом декларативною. А часу ж на виконання тих обіцянок, які він все ж таки дав, у нього залишилось зовсім мало: до закінчення терміну каденції близько 8 місяців.

„Зокрема, що стосується розробки статуту міста, то місто має свій статут, але недолугий, – розповів Роман Кошовий. – Власне, місто не жило за ним жодного дня. І якщо б не секретар Львівської міської ради Володимир Квурт, ми б не мали статуту взагалі. Ведуться роботи щодо проведення трамвайної колії до мікрорайону Сихів, але до кінця каденції мер не зможе виконати цю обіцянку. Збудувати школу в Брюховичах, дитячий садочок на Левандівці, дорогу, яка з’єднала б Левандівку і Рясне, реформувати житлово-комунальну господарку – ось перелік тих обіцянок, які не знайшли свого втілення в житті. Що стосується прозорого і відкритого формування тарифів – вони формуються міськвиконкомом і нині не можна сказати, що все відбувається прозоро. Так само, як і прийняття кадрових рішень проходить дещо кулуарно”.

Так само, як і не виконана обіцянка регулярно звітувати перед громадою: донині Андрій Садовий жодного разу публічно не прозвітував про виконану ним роботу. З цього приводу депутат Львівської міськради, член ВО „Свобода” Олег Махніцький зауважив, що в даному випадку порушення закону є, але його довести важко: ми спостерігаємо віртуальні звіти Андрія Садового – на трансляціях сесій міськради та його виступи на національних телеканалах.

За словами голови КВУ, єдиною обіцянкою Садового, котру можна вважати виконаною – є стажування молодих студентів у міській раді.

Директор соціологічної агенції „Рейтинг” Олексій Антипович зазначив, що за 3 роки особистий рейтинг Андрія Садового з 57% впав до 37%. „Основні причини цього – затори на дорогах, ріст корупції, підготовка до Євро-2012, – переконаний він. – Особиста діяльність мера швидше іміджеві, а не конкретна робота для громади”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ