Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За три роки в райцентрах Львівщини облаштують 30 нових дитячих майданчиків

У найближчі два роки на Львівщині буде встановлено 30 нових дитячих майданчиків. Майданчики встановлюватимуться в кожному районі області, а їх місце розташування визначатимуть управління у справах сім'ї та молоді Львівської ОДА спільно з відповідними райдержадміністраціями та виконавчими комітетами сільських рад. Про це сьогодні, 12 березня, під час прес-конференції розповів начальник управління справах сім'ї та молоді Львівської ОДА Андрій Рожнятовський, презентуючи Цільову соціальну програму облаштування дитячих ігрових майданчиків у Львівській області на 2010-2012 роки, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Основним завданням Програми є: облаштування дитячих ігрових майданчиків в населених пунктах, в яких кількість мешканців перевищує 500 осіб; створення сприятливих умов, що дають можливість дітям поза межами домівки та школи гратися та спілкуватися один з одним, пізнавати основні правила моральної та соціальної поведінки, які стануть у пригоді в світі дорослих; підвищення престижу сім'ї та сімейного відпочинку.

 

Видатки, пов'язані з облаштуванням дитячих ігрових майданчиків, здійснюється за рахунок виділених в установленому порядку коштів з відповідних бюджетів, коштів підприємств, позабюджетних коштів, а також добровільних внесків юридичних осіб і фізичних осіб, коштів батьків та інших джерел, не заборонених законодавством.

 

На обласному рівні реалізацією Програми займається управління у справах сім'ї і молоді облдержадміністрації. На місцевому рівні реалізацією Програми займаються районні державні адміністрації, територіальні громади.

 

Загальні обсяги фінансування Програми на 2010-2012 роки складають  3000,0 тис. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ