Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За тим, як захищені права дитини, буде оцінено кожного голову РДА, - Михайло Цимбалюк

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 31 жовтня під час робочої наради із головами райдержадміністрації доручив проаналізувати на місцях ситуацію щодо загальної кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку з усиновлення, а також щодо змін, які стались після візиту на Львівщині Уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Згідно із дорученням голови облдержадміністрації, усі голови райдержадміністрацій повинні детально вивчити дане питання протягом місяця.

Михайло Цимбалюк також вказав головам райдержадміністрацій на те, що у кожному районі протягом року повинен бути створений хоча б один дитячий будинок сімейного типу.

«Цю тему активно підняв Президент України Віктор Янукович, під керівництвом якого недавно проведена загальноукраїнська нарада. Також це моя тема, над якою я два роки працював у Києві, тому за підсумками року питання захисту прав дитини буде включено у критерій роботи кожного голови райдержадміністрації», - сказав Михайло Цимбалюк.

Голова Львівської облдержадміністрації за прикладом одного із районів Львівщини доручив усім головам райдержадміністрацій вивчити можливість створення на базі інтернатів дошкільних навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ