Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За вбивство співмешканця жінку засудили до 2 років в’язниці

Самбірський суд засудив жінку до двох років позбавлення волі за вбивство свого співмешканця, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами Тетяни Охріменко, помічника начальника Самбірського МВ.

У Самбірський міський відділ міліції, у травні, надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги міста про те, що під час надання медичної допомоги помер 32-річний мешканець Львівської області. Лікарі виявили у чоловіка ножову рану в області серця.

На місці події працювала слідчо-оперативна група яка встановила, що чоловік у Самборі винаймав квартиру разом зі своєю 32-річною знайомою. Саме його співмешканка і заподіяла чоловікові травму несумісну з життям. У той день, коли чоловік з жінкою сварилися, зловмисниця схопила ніж та вдарила ним у серце співмешканця.

 Як з’ясували правоохоронці, на момент вчинення нею кримінального правопорушення жінка  перебувала у стані сильного душевного хвилювання.

Самбірський суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 116 (умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання) КК України. За рішенням суду жінка засуджена до двох років позбавлення волі та зобов’язана виплатити 150 тисяч гривень моральної шкоди родичам загиблого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ