Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За вихідні 4-5 березня прикордонники затримали п’ятьох громадян Алжиру та двох ліванців за порушення правил перебування іноземців на території України

4 березня в селищі Шандровець, що за 10 кілометрів від лінії державного кордону,  прикордонний наряд застави „Боберка” Мостиського загону затримав в адміністративному порядку 2 громадян Алжиру. У них при собі були студентські квитки Донецького національного університету та ксерокопії закордонних паспортів. А на залізничній станції Сянки прикордонники того ж дня затримали в адміністративному порядку ще 3 громадян Алжиру, також студентів Донецького університету. В Сянки ці громадяни прибули на потязі зі Львова.

4 березня на залізничній станції Ужгород прикордонники Чопського загону затримали в адміністративному порядку 2 громадян Лівану за порушення правил перебування іноземців на території України. У міграційних картках затриманих не вказано місце перебування.
6 березня у пункті пропуску „Рава-Руська” під час паспортного контролю на виїзд затримано двох громадян Молдови, які перетинали кордон на автомобілі „ВАЗ”. Громадяни Молдови намагалися виїхати до Польщі за українськими закордонними паспортами. Встановлено, що у документах здійснено переклейку фотокарток. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ