Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За вихідні на Львівщині загинули четверо пішоходів

Протягом 26 та 27 листопада 2011 року у Львівській області на автодорогах у дорожньо-транспортних пригодах загинуло четверо пішоходів. Ще двоє пішоходів отримали травми різної важкості, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, 26 листопада о 6.40 годині водій автомобіля «ГАЗ-3302», 47-річний житель села Смільно Бродівського району, на автодорозі між селами Бордуляки та Станіславчик Бродівського району скоїв наїзд на пішохода, 50-річного жителя села Станіславчик.

Попередньо було встановлено, що пішохід, перебуваючи у нетверезому стані, раптово вийшов на проїжджу частину дороги, де потрапив під колеса вищезгаданого автомобіля. Унаслідок цієї ДТП чоловік отримав закритий перелом лівої ноги та був госпіталізований у Бродівську центральну районну лікарню.

Того ж дня близько 17.00 години у місті Дрогобичі на вулиці Сагайдачного, 27 водій автомобіля «Деу-Ланос», 41-річний місцевий житель, скоїв наїзд на 62-річну жительку Дрогобича, яка отримала тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, гематома правого ока, забій правого колінного та ліктєвого суглобів) та була госпіталізована у Дрогобицьку центральну міську лікарню №1.

У результаті проведеної перевірки попередньо встановлено, що жінка-пішохід порушила правила дорожнього руху, а саме – раптово вийшла на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

Близько 18.00 години на автодорозі сполученням Київ-Чоп біля села Гутисько Буського району водій автомобіля «Мазда-6», 47-річний житель міста Бердичів Житомирської області, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, 54-річного львів’янина. Від отриманих травм пішохід загинув на місці ДТП.

Крім того, близько 21.40 години на автодорозі сполученням Київ-Чоп водій автомобіля «Мерседес Бенц», 49-річний житель смт Гніздичів Жидачівського району, рухаючись у напрямку до міста Чоп, наїхав на невстановленого пішохода – чоловіка віком близько 60-65 років, який від отриманих травм помер на місці аварії.

Попередньо встановлено, що причиною цієї ДТП стала необережність з боку пішохода, який переходив дорогу проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

Після скоєння однієї із дорожньо-транспортних пригод за участю пішохода, яка сталася 27 листопада, водій автомобіля намагався утекти. Зокрема, близько 10.00 години у селі Раделичі Миколаївського району на вулиці Шевченка, 24 невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на жінку-пішохода, 71-річну місцеву жительку. Від отриманих травм жінка загинула на місці події, а водій утік.

Однак, у результаті проведених оперативно-розшукових заходів інспектори ДАІ затримали утікача. Ним виявився 43-річний житель села Раделичі. Зараз за даним фактом ДТП триває слідство.

26 листопада о 14.20 годині на автодорозі сполученням Львів-Ужгород біля села Чернихів Самбірського району водій автомобіля «Пежо Експерт», 23-річний житель села Скелівка Старосамбірського району, рухаючись у напрямку до міста Львова, скоїв наїзд на жінку-пішохода, 24-річну жительку Львова. Унаслідок цієї аварії жінка загинула на місці події.

Попередньо встановлено, що причиною цієї ДТП стало порушення жінкою-пішоходом правил дорожнього руху, а саме – раптовий вихід на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу на нерегульованому перехресті.

За усіма фактами ДТП зараз тривають перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ