Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За зіпсовані бюлетені Ярослава Любенка очікує адміністративна відповідальність

На голову Львівської обласної ТВК Ярослава Любенка складено протокол про адміністративне порушення за невжиття заходів з відшкодування перевитрат бюджетних коштів. Повідомив «Гал-info» прес-центр КРУ у Львівській області. Йдеться про зіпсовані бюлетені на вибори депутатів до Львівської обласної ради, на передрук яких з державного бюджету довелося додатково викласти 117,6 тис. грн.
Нагадаємо, що Львівська обласна ТВК вирішила друкувати бюлетені на підприємстві ВАТ „Львівська книжкова фабрика „Атлас”.

Видатки на виготовлення бюлетенів було затверджено у сумі 419,7 тис. грн. З фабрикою 9 березня 2006 року заключено договір, до якого долучався затверджений комісією ще 27 лютого 2006 року зразок бюлетеня з підписом голови Львівської обласної ТВК та печаткою ОТВК. 10 березня 2006 року виконавцеві перераховано частину коштів за виконання роботи. Цього ж дня від голови ЦВК Ярослава Давидовича надійшов лист щодо порядку розміщення у виборчих бюлетенях назв місцевих партійних організацій, що входять до виборчих блоків політичних партій загальнодержавного рівня і виявилось, що надруковані на той час 1 450 053 бюлетені виготовлено з помилками. Окрім витрат на передрук, 8,5 тис. грн. бюджетних коштів було виплачено 22 членам комісії за великий обсяг роботи та напружений графік.
Матеріали ревізії передано до прокуратури Львівської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ