Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Заарештовано начальника управління Донецької облдержадміністрації. Хотів 1,5 млн

Начальник головного управління агропромислового розвитку Донецької обласної державної адміністрації Іван Пащенко затриманий 6 січня. Про це повідомили в прес-службі Донецької ОДА.

"6 січня затриманий Пащенко за статтею 115 Кримінально-процесуального кодексу України З ним проводяться першочергові слідчі дії", - сказав співрозмовник "Острова".

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, прокуратура Донецька порушила кримінальну справу стосовно начальника одного з управлінь Донецької обласної державної адміністрації "за фактом отримання хабара в особливо великому розмірі".

".. Встановлено, що підозрюваний вимагав від посадової особи одного з ТОВ хабар у розмірі майже 1,5 млн гривень Після отримання всієї суми чиновник був затриманий", - йдеться в повідомленні.

Кримінальну справу порушено за ознаками складу злочину, передбаченого ч.4 ст.368 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Ворошиловським районним судом міста Донецька стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

У справі ведеться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ