Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заблоковані під Мукачевим бійці ПС розказали свою версію збройної сутички

Командир 1-го запасного батальйону ДУК "Правий сектор" розповів про події у Мукачевому. Відео записане на мобільний телефон прямо на місці переховування групи від правоохоронців. Відео в мережі розмістила прес-служба Правого сектора.

 

За словами командира запасного батальйону ДУК, їх викликав на переговори місцевий кримінальний авторитет Блюк, у зв’язку з тим, що вони патрулювали кордон і заважали контрабанді. Він також повідомив, що на місці події з’явився "невідомий спецназ" і тоді зчинилася стрілянина.

Як раніше повідомляли ЗМІ, під прізвиськом Блюк відомий нардеп від фракції "Воля народу" Михайло Ланьо.

За словами бійців, Ланьо на переговорах казав, що за ним і його партнером, головним міліціонером Закарпаття Шараничем, стоїть Медведчук.


За словами народного депутата від БПП Мустафи Найєма конфлікт пов’язаний із контрабандою цигарок в області, до якої причетні усі учасники сутички.

Раніше заблоковані бійці ПС заявили, що готові здатися тільки у випадку прямого наказу Дмитра Яроша, а також за умови, що їх відправлять одразу в Київ у СБУ.

Як повідомлялось Ярош також бере участь у переговорах.

Тим часом, представники "Правого сектора" організовують 12 липня масові акції протесту по всій Україні з вимогою відставки очільника МВС Арсена Авакова.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ