Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заборгованість львів’ян за послуги ЖКГ скоротилась на 4 млн грн

За підсумками 2012 року заборгованість мешканців за житлово-комунальні послуги зменшилась на 4 млн грн. Якщо 1 січня 2012 року загальна сума боргу становила 49,8 млн грн, то на початку 2013 року ця сума складає 45,8 млн грн, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В тому числі, за послуги ЛМКП «Львівводоканал» - водопостачання та водовідведення – львів’яни заборгували 2,8 млн грн. Порівняно з початком минулого року сума скоротилась на 800 тис грн.

Як повідомляють в департаменті економічної політики, у розрізі районів, найменшу суму заборгованості станом на 1 січня 2013 року мають мешканці Галицького району – 1,7 млн грн. Ще 4 млн грн. заборгованості мають львів’яни, які проживають у Личаківському районі.

Також 7,6 млн грн. за житлово-комунальні послуги заборгували мешканці Залізничного району, 9,4 млн – Франківського. Найбільшу загальну суму боргу мають мешканці Шевченківського району – 10,9 млн грн., та Сихівського – 12 млн грн.

Таким чином, середня сума заборгованості за житлово-комунальні послуги на одного мешканця у місті Львові складає 45,6 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ