Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Забрехалися: Невзоров продемонстрував українські паспорти, які йому нібито ще не видали

Російський журналіст Олександр Невзоров продемонстрував в ефірі свого YouTube-проєкту "Маленькі невзоровські середи" два українські закордонні паспорти.

Він зазначив, що це дуже важливе питання, і виголосив російською мовою: "Слава Украине! Жыве Беларусь!". До чого Білорусь наразі також не відомо.

Більше Невзоров ніяк не прокоментував наявність в нього українських паспортів (ймовірно його та дружини).

Нагадаємо, 6 червня президент Володимир Зеленський підтвердив, що Невзоров звернувся з проханням про надання українського громадянства. Однак президент не уточнив, чи був підписаний відповідний указ.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов тоді ж пояснив, що Олександр Невзоров ще не отримав громадянства України.

"Знаєте, це знущання. З добровольців, які роками воювали за Україну, з українців, які борються за свою країну, виборюючи її право на існування, на свою ідентичність, мову, культуру, самобутність.

А тут з‘являється особа, що ще 10 років назад вела путіна третій раз на трон. Та особа, яка підтримувала війну проти Грузії, та особа, яка закликала «ввесті спєцназ» в Литву. Особа, яка працювала радником глави «Пєрвава канала» рф. 

Покаявся? Добре. Засуджує путіна? Прекрасно. 

Чи є це підставою надання громадянства? Ні. Бо щоб отримати громадянство в будь якій цивілізлваній країні потрібно прожити від 5 до 10 років, треба пропрацювати на країну, треба вивчити мову та впевнено нею говорити", - зазначив громадський активіст Андрій Смолій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ