Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забудовники будинку на вул. Соснова подали на Садового до суду

Забудовники «скандального» будинку на розі вул. Варшавська та Соснова подали позов до суду на міського голову Львова Андрія Садового. Від очільника міста вони вимагають компенсації за збитки, спричинені оприлюдненим відео на сайті ЛМР, де мер зазначає про численні порушення законодавства. Про це сьогодні, 2 грудня, на прес-конференції розповіли представники компанії «Львівоблагропромбуд»

За словами Дмитра Стельмащука, адвоката «Львівоблагропромбуд», у них є усі дозвільні та супровідні документи на будівництво, а всі звинувачення є голослівними та не відповідають дійсності.

Нагадаємо, 27 листопада на сайті ЛМР було опубліковане відеозвернення міського голови Львова про будівництво у Львова на розі вул. Варшавська та Соснова. 

Як розповів Дмитро Стельмащук, цитуючи слова Андрія Садового, про те, що забудовник здійснює будівництво із порушенням законодавства, також здійснює незаконний продаж квартир, окрім того, це є потенційною будівельною аферою.

«Відтак, ми змушені спростувати неправдиві твердження озвучені у публічному звернення. У зв’язку з цим забудовник звернувся до суду Шевченківського району із заявою про захист ділової репутації та відшкодування моральної шкоди», - наголосив адвокат.

Своєю чергою одна із присутніх розповіла, що Юліан Чаплінський, головний архітектор міста, найближчим часом планує відкликати рішення виконавчого комітету про затвердження дозволу на будівництво цього будинку.

«На нашу думку, це чисто суб’єктивне бачення міського голови, його особисте несприйняття.  Адже жодних зауважень, позовів чи звернень стосовно порушення будівництва від ЛМР ми не отримували», - додав Дмитро Стельмащук.

До слова, сьогодні о 18.00 у приміщенні Шевченськівської райадміністрації відбудуться громадські слухання з приводу спорудження будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ