Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Загальна сума заборгованості заробітної плати на Львівщині - 70,9 мільйонів гривень

Станом на 1 березня заборгованість по заробітній платі у Львівській області становить 70,9 мільйонів гривень. Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Працівники ДПА у Львівській області проводять відповідну роботу з питань погашення податкової заборгованості та заборгованості із заробітної плати, зокрема, заслуховують керівників підприємств-боржників на засіданнях тимчасових комісій при держадміністраціях. Так, за 2 місяці 2009 року заслухано керівників 129 підприємств області, погасили заборгованість по заробітній платі 86 підприємств у сумі 38,9 млн. грн., до бюджету перераховано 1 млн. грн. податку з доходів фізичних осіб.
До органів прокуратури передано інформаційні матеріали по 63 підприємствах на суму заборгованості із заробітної плати 16,1 млн. грн. По 8 підприємствах-боржниках ініційовано питання розірвання контрактів з керівниками економічно активних підприємств державного сектору економіки. Також з питань погашення заборгованості із заробітної плати за січень – лютий заслухано керівників 16 підприємств вугільної галузі, які погасили свою заборгованість у сумі майже 9 млн. грн.
За 2 місяці 2009 року порушено 6 кримінальних справ щодо службових осіб ДП «Львівугілля» та його структурних підрозділів. За цими фактами триває досудове слідство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ