Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Загальний фонд бюджету Львова не виконано, бюджет розвитку – провалено

Сьогодні, 4 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про виконання міського бюджету Львова за 9 місяців 2011 року.

В коментарі журналістам директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук повідомив інформацію за 10 місяців цього року. Виконання загального фонду бюджету Львова становить 91%.

«Ми недобрали 100 млн грн, з них 20 млн грн доходів на покриття державних повноважень та 80 млн грн на власні повноваження. Однак, ми фінансуємо наші головні галузі – освіту, культуру, охорону здоров’я, ЖКГ. Нині ми беремо середньострокові безвідсоткові позики в казначействі та платимо зарплату своєчасно», – заявив Олег Іщук.

Інша ситуація, за словами чиновника, склалася з виконанням у січні-жовтні бюджету розвитку міста, яке становить лише 43%. Тому, Іщук не виключає, що в кінці року місто може мати борги за деякі виконані роботи в ЖКГ,а також за проведені загальноміські заходи.

«Недоотримано 280 млн грн, з них від продажу майна дефіцит становить 144 млн грн, від продажу землі – 111 млн грн. Тому, працюємо тільки з тими видатками, гроші на які надходять до бюджету», – зазначив Олег Іщук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ