Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Загони ревізорів Львівської залізниці за кілька днів збільшили виручку електричок у 3-5 разів

Показові результати отримали львівські залізничники уже у перший тиждень місячника з підвищення доходності у приміських пасажирських перевезеннях: виручка збільшилася у кілька разів, – повідомили у прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця».

 

Нагадаємо, що з 17 лютого на Львівській магістралі стартував місячник, основною метою якого є контроль за дотриманням правил користування послугами залізничного транспорту, оплати за надані послуги, дотримання вимог перебування на об’єктах залізничної інфраструктури, особливо у приміських поїздах.

 

Уже у перший тиждень місячника ревізори та спільні оперативні групи правоохоронців та залізничників проінспектували ті напрямки, населеність на яких дорівнює або перевищує 100%. Так під пильну увагу потрапили напрямки Львів-Мостиська, Львів-Здолбунів, Львів-Лавочне та Львів-Стрий.  У всіх без винятку випадках було зафіксовано значне збільшення виручки на вказаних напрямках. Подекуди це збільшення становило три-п’ять разів. Показовими стали результати перевірки напрямку Мостиська-Львів 18.02.2010, коли провідники виручили 1 443,54 грн., при тому, що за такої ж населеності 11.02.2010 року на цьому напрямку виручили лише 443,38 грн. Подібні результати отримали і в інших випадках.

 

Оперативні загони тепер можна зустріти у будь-який день на будь-якому приміському залізничному напрямку. Уже в перший тиждень місячника остаточно стало зрозуміло, що попри постійну роботу з пасажирами, левова частина користувачів залізничного транспорту не полишають думку скористатися послугами магістралі за безцінь чи й безоплатно, беручи квитки лише у першу (найдешевшу) зону або ж узагалі сідаючи у вагон без квитка. Такі порушники, як не прикро це констатувати, навіть при розмові з ревізорами та правоохоронцями не визнають своїх протиправних дій, сперечаються, порушують спокій та порядок, аргументують відсутність квитка абсурдними причинами. Подив залізничників викликають і «порушники-рецидивісти», які, навіть неодноразово сплативши штраф, усе ж і далі намагаються зекономити кілька гривень, готові знову і знову ставати персонажем ситуації, коли треба позичати в сірка очі, бубоніти вигадані причини безквиткового проїзду і на очах у сотень сусідів-пасажирів сплачувати принизливий штраф.

 

Місячник підвищення доходності у приміських пасажирських перевезеннях триватиме на Львівській магістралі до 17 березня, але залізничники не виключають можливості продовження акції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ