Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Загибель кілера на вул. Єфремова у Львові розслідує МВС

Розслідуванням стрілянини на вулиці Єфремова у Львові займаються головне управління по боротьбі з організованою злочинністю та головне слідче управління МВС України. Про це сьогодні, 25 січня під час прес-конференції повідомив начальника ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

«Якщо є з їх боку якісь доручення, ми їх виконуємо», – додав Рудяк. 

Нагадаємо, 11 грудня, ввечері у Львові відбулась перестрілка на вул. Єфремова, внаслідок якої одна людина загинула, іншу було поранено.

Після цього стало відомо, що на вул. Єфремова працівники львівського УБОЗу та київського спецпідрозділу «Сокіл» затримували двох кілерів, які, за однією з версій, причетні до замаху на кримінального авторитета «Вову-Морду». Правоохоронці заблокували їх у машині, один начебто застрелився, іншому завадили це зробити, вибивши скло в машині. Згодом Олександр Рудяк заявив «Високому замку»: слідчі вважають доведеним, що до замаху на життя кримінального авторитета Вови Морди, який відбувся у центрі Львова 24 серпня минулого року, у День Незалежності, був причетний не лише загиблий кілер на прізвисько Біба (Володимир Марко), а й його напарник, який після спецоперації міліції залишився живим і наразі перебуває під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ