Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Загинув заступник мера Ковеля

Заступник ковельського міського голови Геннадій Сорока загинув під час риболовлі. Про це повідомило видання ВолиньРost.

Кажуть, він закидав вудку і зачепив лінію електропередач. Його вразило струмом, ‒ пише Слово Волині.

Трагедія трапилася 30 липня. Ні грози, ні блискавки у той час не було. Сталося це на водоймі у Камінь-Каширському районі. Заступник мера перебував у відпустці.

Геннадій Сорока народився 9 вересня 1952 року у сім’ї службовців. Закінчив Український інститут інженерів водного господарства. Працював майстром-інженером ПМК-274 «Волиньсільбуд». Тривалий час обіймав посаду начальника дистанції цивільних споруд (нині – управління будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд №3 м.Рівне Львівської залізниці).

З 2006 року ‒ перший заступник, а з листопада 2010 ‒ заступник Ковельського міського голови.

За час роботи у виконавчому комітеті міської ради Геннадій Іванович Сорока зарекомендував себе як висококваліфікований керівник, вимогливий до себе та підлеглих. Детально вникав в роботу підпорядкованих йому структур, оперативно надавав їм практичну допомогу. Геннадій Іванович вирізнявся принциповістю, відповідальністю, діловим підходом до вирішення нагальних міських питань, здатністю приймати правильні рішення.

Значну увагу у своїй роботі приділяв підвищенню рівня комфорту життя міських жителів, стану розвитку комунального господарства. Під умілим керівництвом Сороки Геннадія Івановича щодня здійснювався цілий комплекс заходів з благоустрою та впорядкування міста.

Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та відзнаками обласної та міської влади.

1 серпня з 9:30 до 13:00 у приміщенні Будинку рад відбудеться громадська панахида та прощання.

ВолиньРost

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ