Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Захід не схвалить розпуск Верховної Ради – Кость Бондаренко

„Проблема, яка постала перед Президентом, є неоднозначною. Розпуск парламенту, на мою думку, є недоцільним, оскільки повторні парламентські вибори можуть призвести до загострення і так нелегкої ситуації”, -  наголосив в ексклюзивному коментарі „Гал-info”,  політолог Кость Бондаренко.
На думку політолога, Захід не схвалить розпуск Верховної ради та призначення повторних парламентських виборів. „Прихід до влади партій, які набрали більшість і які відповідно формують Кабінет Міністрів є нормальним демократичним процесом. Україна -  держава, яка офіційно обрала курс євроінтеграції, не може на це не зважати”, – зауважив Кость Бондаренко.
При призначенні ж повторних парламентських виборів Президент дасть можливість подолати прохідний бар’єр тим політичним силам, що були на грані проходження – це умовно блок Вітренко. Відповідно в парламенті може сформуватися абсолютна більшість не на користь самого Президента. Він повинен чітко усвідомлювати складний процес співпраці з парламентом, більшість якого є не пропрезидентською. Зараз, як-не-як,  Ющенко має в парламенті свою команду -  блок „Наша Україна”, що візьме участь у формуванні уряду незважаючи на складну конфігурацію політичних сил,  прокоментував Кость Бондаренко. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ