Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Західна Україна під прапором Бандери готується до війни з Європарламентом

Сьогодні, 3 березня, о 12.00 відбудеться друге пленарне засідання тридцятої сесії Тернопільської обласної ради. Запропоновано розглянути одне питання – «Про звернення Тернопільської обласної ради до Європейського парламенту з приводу резолюції Європейського парламенту від 25 лютого 2010 року щодо ситуації в Україні». Про це повідомила прес-служба ВО «Свобода».

   

Йтиметься про пункт 20 цієї резолюції, у якому, зокрема, зазначено, що Європарламент (цитата) «Глибоко сумує  з приводу рішення президента України Віктора Ющенка, що йде з посади, присвоїти посмертно Степану Бандері, лідеру Організації Українських націоналістів (ОУН), що співпрацював з нацистською Німеччиною, звання «Героя України», сподівається, що в цьому відношенні нове українське керівництво перегляне рішення і підтримуватиме свою відданість європейським цінностям».

З пропозицією внести це питання на розгляд сесії звернулися дві фракції Тернопільської обласної ради – від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та «Нашої України».

Для проведення другого пленарного засідання перериває свою відпустку голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, який головуватиме на сесії.

О 9.30 Олексій Кайда проведе засідання президії обласної ради з цього питання.

Додамо, що аналогічна сесія відбудеться сьогодні ж, 3 березня, у Львові.





Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ