Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Західні медіа не розуміють, що у нас відбувається, – Мирослава Гонгадзе

«Я дивлюсь, слухаю та читаю західні медіа, і хочу вам чесно сказати – не розуміють вони, що у нас відбувається, не розуміють».

Таку думку висловила на своїй сторінці в фейсбуці Мирослава Гонгадзе.

Мирослава Гонгадзе вважає, що це пов’язано не лише з елементарним нерозумінням нашої країни, але також із тим, що більшість провідних медіа ресурсів досі тримають своїх кореспондентів лише у Москві, звідки картинка спотворюється.

«Велика кількість видань просто елементарно не можуть собі дозволити тримати кореспондентів у Києві – і не через небажання, п через елементарну нестачу грошей», – написала журналістка.

Одним з виходів із ситуації, яка склалася, може бути створення Фондів, які видавали би гранти на висвітлення подій в Україні.

«Треба створити Фонд, який видаватиме гранти на висвітлення подій в Україні. Щоб різні західні журналісти чи видання, які хочуть це робити, змогли подаватись на гранти, приїжджати в Україну на місяць, два, три, рік і висвітлювати події в Україні для своїх видань. Фонд має бути незалежним і недержавним», – висловила думку Мирослава Гонгадзе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ