Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації проведе турнір з футзалу

27-28 травня Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації у „Палаці спорту  “Будівельник” проводить турнір з футзалу (міні-футболу) серед компаній-членів Асоціації. Про це „Гал-info” повідомили в Західноукраїнській філії Європейської Бізнес Асоціації.

У турнірі  братимуть участь команди від наступних компаній-членів: “Кредобанк”, Банк “Дністер”, Львівський інститут менеджменту, Клуб”Split-Lviv”, “Динамо Блюз”, SIKA Footwear, SoftServe, Gangs Ukraine, Airline Textiltryk, Ambiente Furniture, Guldmann Ukraine, NG Metal Ukraine, Pandora Lviv, Sorensen & Haahr, Павленко, Стаценко та Осінчук, Велет-Авто.
Європейська Бізнес Асоціація (надалі - Асоціація) була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблемних питань, з якими зустрічаються представники європейського бізнесу в Україні. До складу Асоціації входять понад 550 провідних європейських та міжнародних компаній, що працюють в Україні. Асоціація має міцні робочі стосунки з Європейською комісією та посольствами країн Європейського Союзу. Головна мета діяльності Асоціації - зміцнення зв’язків України з Європейським Союзом, а також сприяння створенню привабливого інвестиційного клімату для західних інвесторів в Україні.
Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації розпочала свою діяльність у 2004 році.  На сьогодні Західноукраїнська філія об’єднує 72 компанії, що знаходяться переважно у Львові та Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ