Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Захищаючись від нападників, журналіст застосував травматичну зброю

30 жовтня приблизно в 18.15 оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Донецького МУ Олександр Логвин, проїжджаючи по вул. Молодіжній, помітив бійку - на чоловіка напали двоє невідомих. Один замахувався цеглиною, одночасно намагаючись вирвати з його рук барсетку, інший завдавав ударів по ногах жертви. Проте громадянин не розгубився в цій ситуації і став боротися з нападаючими. Повідомила прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Намагаючись захиститися, 44-річний громадянин, який виявився позаштатним кореспондентом суспільно-політичної інформаційної газети «За заслугами», застосував травматичний пістолет (зареєстрований на його ім'я), з якого зробив декілька пострілів по ногах зловмисників.

На допомогу потерпілому вчасно прийшов правоохоронець, який затримав одного з нападаючих. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель Донецька. Він був доставлений до Ленінського райвідділу міліції.

Другий зловмисник з місця події утік, проте пізніше його особу було встановлено. Ним виявився 26-річний уродженець Дніпропетровської області, що також вже мав судимість. Зловмисник звернувся по медичну допомогу в міську лікарню з пораненнями, які отримав від своєї « жертви».

Наразі порушено кримінальну справу за ч.2 ст.187 КК України «Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб». Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті, - до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ